Jumaat, 28 Oktober 2011

Program Sambutan Birthday di Mac Donald Teluk Intan,,

video
First time, sambut birthday murid di Mac Donald Teluk Intan pada 27/10/2011 hari Khamis ja,m 10.30 pagi hingga 12.00 Tengahari...dengan pelbagai Game yang di anjurkan oleh Pihak MAc Donald T.Intan dan pelbagai hadiah aneka yang menarik minat murid. Harga pakej yang murah dan berpatutan amatlah sesuai oleh semua dari kalangan murid.Suasana sangat meriah hingga murid excited bermain Permainan dalam Mac D. Namun kawalan murid masih dapat di atasi. Ap oun...we are HAPPY....

Isnin, 17 Oktober 2011

PENDAFTARAN PRASEKOLAH 2012 DIBUKA

Pendafataran Prasekolah Telah Di buka,.. untuk makluman ramai Prasekolah SKPR akan menerima murid yang berumur 5 dan 6 tahun sahaja..manakala murid yg berumur 4 tahun yang lahir pada Awal bulan Januari sahaja. Bagi Yang berminat boleh lah mendapatkan Borang Pendaftaran di Prasekolah SK.Pekan Rabu..Cepat!cepat!..pendaftaran 10 terawal akan mendapat Hadiah Misteri Pada Hari Orientasi Tahun 2012...Prasekolah Sk.Pekan Rabu merupakan Prasekolah Yang berada Di Bawah Kementerian Pelajaran Malaysia dan Sekolah Bantuan Kerajaan. Anank anda adalah merupakan "bertuah" dapat memasuki ke Prasekolah Sk.Pekan Rabu....Daftarlah Segera.....

Ahad, 16 Oktober 2011

Konvokesyen prasekolah Hilir Perak 2011.wmv

Slot anugerah SK.Pekan Rabu ajer....heheh

Saat Guru mengiringi murid prasekolah menerima Sijil Konvokesyen di Pentas......Thanks to En.Shamsul atas klip Video ini....
video

Konvokesyen Prasekolah Peringkat Daerah 2011

Tanggal 8 Oktober 2011...Program Konvokesyen Prasekolah KPM Daera Hilir Perak berjaya mengadakan Majlis besar-besaran di Dewan Bangunan UMNO Hutan Melintang, Teluk Intan Perak bermula jam 8.00 Pagi hingga 11.30 pagi...Sebagai Pengerusi Zon 2,. dan merangkap Jawtankuasa Buku Program, akhirnya Majlis dapat berjalan dengan baik..Guru Besar SK.Pekan Rabu mengucapkan ribuan Terima Kasih atas semua kerjasama Guru Prasekolah dan PPM kerana turut menjayakan Majlis itu...Tahniah di ucapkan....

 Bersama Guru Prasekolah SK.SG Kerawai..
 GB SKPR bersama Guru Pra SK.Sg Kerawai
 Inilah Barisan bersama Pegawai PPD Hilir Perak Bersama Pengerusi2 ZON 
 Buku Program Hasil Nukilan Zon2 

 bila dah bubuh bunga lagi menyerikan...heheh

 wakil antara murid yang terpilih akademik terbaik.
tak sia-sia cikgu pra tempah Blazzer...mahal oooo.....dalam kenangan..huuu 









 Tahniah my son....
bn

Pemeriksaan Gigi Oktober 2011


Saat yang sudah dijangka kan setiap Tahun anak murid prasekolah lah yang akan FOBIA dengan doktor ..heheh,...manakan tidak nya...selalu spetik nama "doktor cucuk siapa budak nakal"...tuo!tuo datang lah misi buat pemeriksaan..apa lagi kelam kabut...pucat lesi ..yang paling tak tahan muka ketat anak murid....hahhaha...tapi saya sudah menggunakan kaedah psikologi agar murid-murid tidak takut apabila mencabut gigi...alhamdulilah...dengan kehadiran CIKGU nyer di bilik Cabut gigi..saya sering bersembang berbual dengan anak-anak agar mereka tidak berasa takut dan terkejut....
Alhamdulilah selesai sudah Program bersama Doktor dan Jururawat Klinik Kesihatan Chenderong Balai, Teluk Intan Perak. semoga anak didik dapat menghayati dan memahami penerangan Doktor Asiah berkaitan Penjagaan Gigi....






 Aqil Fateh muka ketat nak cabut gigi...

 kan dah selesai.....katanya"taksakit pun cikgu"...tergelak dibuatnya cikgu..

 amboi khusyuk mendengar ceramah gigi nampak...

Sabtu, 15 Oktober 2011

khas buat semua yang mengenaliku....

As..salammualaikum.....Alhamdulilah....terima kasih di ucapkan ke atas diriku kerana AKHIRNYA....aku berjaya menghasilkan Blog prasekolah aku dengan hasil daya usaha sendiri dan ditambah dengan sedikit garam kesabaran, secukup rasa ketulusan dan sesudu kesungguhan...akhirnya aku berjaya menghasilkan laman  Blog yang pastinya akan memberi sedikit input dan output sebagai hiasan di laman ini....InsyaAllah...jika terdapat kelapangan akan ku sajikan dengan pelbagai teknik dan kaedah yang berkaitan dengan Prasekolah serta keletah anak-anak murid ku.....Terima Kasih di ucapkan buat sokongan my love GB yg sentiasa mendorong dan memberi semangat dalam pembikinan BLog ini...x lupe juga buat suami Tercinta kerana tabah bersabar dengan sikap aku yang 24 jam mengadap NoteBOOk...heheh..

welcome to my blog frens....

thank to all my frens yg telah menjelajah blog prasekolah saya..jangan lupa add sebagai frenss okey...

Islamic Clock - Allah Muhammad Round - Alhabib Islamic Web Service and Accessories

Islamic Clock - Allah Muhammad Round - Alhabib Islamic Web Service and Accessories